Nummerbehoud aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Voer hier uw klantnummer in. Bent u nog geen klant? Bezoek dan ons aanvraagformulier voor nieuwe diensten om u aan te melden.
Nummerbehoud vaste telefonie
Dit e-mailadres wordt ook gebruikt voor toezending van de maandelijkse factuur
Naam
Adres
Dit formulier gaat ervan uit dat u al een actieve telefonie aansluiting heeft of deze heeft aangevraagd. Indien dit niet het geval is, worden maandelijkse telefoniekosten toegevoegd aan uw abonnement.
Akkoord

Door de voorwaarden voor bestelling te accepteren, door bovenstaand vinkje aan te kruisen en dit formulier op te sturen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van InCompanyMedia, zie ook de website Algemene Voorwaarden InCompanyMedia. U verklaart dat u gerechtigd bent om een overeenkomst met InCompanyMedia aan te gaan en geeft hierbij opdracht tot directe levering van diensten. U neemt een abonnement met een initiële looptijd van één jaar per aansluitdatum. U kunt in het eerste jaar het abonnement niet opzeggen, wel eventueel wijzigen. Na deze periode kunt u met inachtneming van één maand opzegtermijn het abonnement opzeggen. Zegt u het niet op, dan loopt het abonnement automatisch door. Met het verstrekken van deze opdracht en de directe levering ziet u af van het consumentenherroepingsrecht. Ook geeft u bij deze toestemming aan InCompanyMedia om doorlopende incasso-opdrachten te innen van de door u opgegeven bankrekening. Wijzingen en fouten voorbehouden © InCompanyMedia BV 2023

Top