ESPN bij InCompanyMedia

Het hoofdkanaal van ESPN biedt een selectie van de beste ESPN-programma’s, met elke week live voetbal uit de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, UEFA Europa League & UEFA Conference League en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Tevens brengt ESPN dagelijks het laatste sportnieuws in ESPN Vandaag, Club TV, documentaires en actuele opinie in Voetbalpraat.

Nederlands Eredivisie voetbal, natuurlijk ook bij InCompanyMedia. Het eerste kanaal van ESPN zit in het basispakket van InCompanyMedia, maar kan niet vertoond worden in openbare ruimtes als woonkamers, hotelkamers, receptieruimte, restaurant e.d. Wilt u op uw kamer genieten van alle ESPN kanalen? Dan kunt u ESPN Compleet bestellen door een mail sturen aan onze sales afdeling.

Elk weekend live voetbal uit de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie

Op vrijdag trapt ESPN traditioneel het weekend af met een uniek schakelkanaal, met alle live hoogtepunten van die avond uit de Keuken Kampioen Divisie en de Eredivisie. De perfecte warming up voor het weekend, als er op het eerste kanaal van ESPN genoten kan worden van live Eredivisievoetbal op zowel zaterdag als zondag. En zitten daar dan ook live wedstrijden van Ajax, Feyenoord of PSV tussen? Jazeker, dat is regelmatig het geval, maar niet allemaal. Voor wie echt geen Eredivisiewedstrijd wil missen is er ESPN Compleet met (minimaal) 4 kanalen. Daarmee ben je wekelijks verzekerd van alle Eredivisiewedstrijden, maar bijvoorbeeld ook van een breder aanbod van internationaal voetbal en de grote Amerikaanse sporten.

ESPN Compleet

ESPN Compleet biedt elke dag op minimaal vier kanalen het beste op nationaal en internationaal sportgebied. Zo kijk je iedere speelronde naar alle Eredivisiewedstrijden en is er veel live aandacht voor de Keuken Kampioen Divisie, het KNVB Bekertoernooi en de Azerion Vrouwen Eredivisie. Ook zie je de beste voetbalprogramma’s en word je dagelijks op de hoogte gehouden van het belangrijkste sportnieuws via ESPN Vandaag. Volg jouw favoriete Eredivisieclub via Club TV en kijk de mooiste voetbaldocumentaires van ESPN DOCS. 

Volg je ook graag internationale topsport? Met ESPN Compleet zit je eerste rij voor het voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League en Copa Libertadores. Bovenal is ESPN Compleet een ‘must have’ voor de liefhebbers van de grote Amerikaanse sportcompetities, met o.a. de beste basketballers uit de NBA, tophonkbal uit de Major League Baseball, ijshockey uit de NHL en American Football uit de NFL.

ESPN Watch

Als abonnee van ESPN Compleet heb je gratis toegang tot ESPN Watch. Hiermee kijk je ESPN op je tv, pc, laptop, tablet en smartphone en kan vanuit de ESPN-app worden gecast via AirPlay of Chromecast. Dus ben je een keer op bezoek bij familie, sta je ergens binnen de Europese Unie op de camping of ben je onderweg? Geen probleem, met ESPN Watch heb je altijd en overal toegang tot alle live wedstrijden en programma’s van ESPN!

De voordelen van ESPN Compleet

  • Elke speelronde alle Eredivisiewedstrijden live
  • Naast programmering op het eerste kanaal extra live wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie
  • Live internationaal voetbal uit de UEFA Europa League, UEFA Conference League en Copa Libertadores
  • Meer dan voetbal: grote Amerikaanse sportcompetities NBA, MLB, NFL en NHL
  • Altijd en overal toegang tot ESPN met ESPN Watch

Top