Aanvragen St. Anna bewoners

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Abonnementen
De beschrijving en de prijzen van de pakketten hebt u als bijlage bij de eerdere mail gekregen. U kunt hier één type abonnement kiezen.
Nummerbehoud vaste Telefonie
Dit e-mailadres wordt ook gebruikt voor toezending van de maandelijkse factuur
Naam
Adres
LET WEL! Als gekozen hebt voor een tv-abonnement met één of twee tv-ontvangers, gaat u een overeenkomst aan voor één jaar vanaf de aansluitdatum. U kunt tussentijds niet opzeggen. Na één jaar geldt een opzegtermijn van één maand per de 1ste van de maand.
Akkoord

Door de voorwaarden voor bestelling te accepteren, door bovenstaand vinkje aan te kruisen en dit formulier op te sturen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van InCompanyMedia, zie ook de website Algemene Voorwaarden InCompanyMedia. U verklaart dat u gerechtigd bent om een overeenkomst met InCompanyMedia aan te gaan en geeft hierbij opdracht tot directe levering van diensten. U neemt een abonnement met een initiële looptijd van één jaar per aansluitdatum. U kunt in het eerste jaar het abonnement niet opzeggen, wel eventueel wijzigen. Na deze periode kunt u met inachtneming van één maand opzegtermijn het abonnement opzeggen. Zegt u het niet op, dan loopt het abonnement automatisch door. Met het verstrekken van deze opdracht en de directe levering ziet u af van het consumentenherroepingsrecht. Ook geeft u bij deze toestemming aan InCompanyMedia om doorlopende incasso-opdrachten te innen van de door u opgegeven bankrekening. Wijzingen en fouten voorbehouden © InCompanyMedia BV 2024

Top