Aanvraagformulier Laurens Intermezzo Telefonie

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Stap 1 van 2
Abonnementen
De beschrijving en de prijzen van de pakketten hebt u als bijlage bij de eerdere mail gekregen. U kunt hier één type abonnement kiezen.
Dit e-mailadres wordt ook gebruikt voor toezending van de maandelijkse factuur
Naam
Adres
LET WEL! Als gekozen hebt voor een tv-abonnement met één of twee tv-ontvangers, gaat u een overeenkomst aan voor één jaar vanaf de aansluitdatum. U kunt tussentijds niet opzeggen. Na één jaar geldt een opzegtermijn van één maand per de 1ste van de maand. Heeft u gekozen voor enkel een internetabonnement, dan kunt u per maand opzeggen.
Akkoord

Door de voorwaarden voor bestelling te accepteren, door bovenstaand vinkje aan te kruisen en dit formulier op te sturen, gaat u akkoord met de Algemene Voorwaarden van InCompanyMedia, zie ook de website Algemene Voorwaarden InCompanyMedia. U verklaart dat u gerechtigd bent om een overeenkomst met InCompanyMedia aan te gaan en geeft hierbij opdracht tot directe levering van diensten. U neemt een abonnement met een initiële looptijd van één jaar per aansluitdatum. U kunt in het eerste jaar het abonnement niet opzeggen, wel eventueel wijzigen. Na deze periode kunt u met inachtneming van één maand opzegtermijn het abonnement opzeggen. Zegt u het niet op, dan loopt het abonnement automatisch door. Met het verstrekken van deze opdracht en de directe levering ziet u af van het consumentenherroepingsrecht. Ook geeft u bij deze toestemming aan InCompanyMedia om doorlopende incasso-opdrachten te innen van de door u opgegeven bankrekening. Wijzingen en fouten voorbehouden © InCompanyMedia BV 2024

Top